Interessante links

 Link PV 250
_________________
_________________
Link Parkinsonnet
_________________
_________________
_________________
Link PC Maastricht
_________________

 

Het Parkinson Café Sittard “goes mobile”

De website van het Parkinson Café Sittard “goes mobile”, de site is geschikt gemaakt voor gebruik met een smartphone. De layout is ietwat aangepast maar wij denken dat eea aardig intuïtief werkt en zijn benieuwd naar de feedback.

Eén opmerking, tabellen (bijvoorbeeld in de jaarplanning) passen nog niet op het scherm. We werken hier nog aan, totdat dit opgelost is kunt u op uw smartphone wisselen tussen “mobiel” en “desktop”. Met de keuze “desktop” wordt de site getoond alsof u op een PC werkt. De keuze voor “mobiel” of “desktop” vindt u helemaal onderaan iedere pagina op uw smartphone.

Ga ook in de browser op uw smartphone naar www.parkinsoncafesittard.nl voor deze nieuwe opzet.

de homepage:

en de opzet van het menu:

Print Friendly, PDF & Email